SPREMLJAJTE NAS
MOJ DNEVNIK

OPRAVIČILO VSEM IN VSEMU

V življenju vsak od nas vsako stvar razume drugače. Kako bo kdo razumel moja dejanja ni odvisno od mene.
MOJ DNEVNIK

DAN POTEM – SLABA VEST

Ko naredimo nekaj narobe, je to tako, kot če bi preboleli ošpice. Otroške bolezni so zato, da se krepi imunski sistem. Zbolimo in potem smo močnejši.
MOJ DNEVNIK

MOJI JEDILNIKI - MOJ NAČIN

Po tolikem času je mogoče čas, da shodim sama. Veliko nas je v akciji in kar vidim je, da čez vikende veliko manj spremljate in se premikate dalje. Če so vikendi problem in želimo malo več svobode, smo na piknikih, rojstnodnevnih zabavah ali pohajkujemo naokrog, ob tem pa nočemo izpasti kot kakšni friki, potem se moramo navaditi na dve stvari.
MOJ DNEVNIK

USPEH JE SESTAVLJEN IZ MALIH KAMENČKOV

Nismo vsi naravnani tako, v bistvu je malo takih, ki bi skozi življenje vedno korakali z velikimi koraki in pri tem preskakovali ovire, osvajali vrhove in dosegali ogromne stvari v enem samem skoku. Tudi če je na videz tako, se tisti najpomembnejši, mali koraki, negotovi koraki izbrišejo.
MOJ DNEVNIK

OTROK JE VSAK DAN ISTO IN MISLI PREPROSTO

Dragi moj dnevnik, danes se počutim lahko, srečno, zdravo in prekipevam od polnosti vsakega trenutka. Vstala sem ob šestih zjutraj. UAV!
MOJ DNEVNIK

KAKO NAJLAŽJE UGOTOVIMO KAJ NAM ŠKODUJE

Vsak dražljaj najprej sprejme koža, pa če ga čutimo ali ne. Najbolj je na udaru sonca, toksičnosti. Vase posrka vse kar vidimo in česar ne. In je tudi naš prvi čistilni organ. 
MOJ DNEVNIK

LAŽNIVI KLJUKEC IN MASKE, KI JIH MORA PRENAŠATI

Smo močni, ambiciozni, ustrežemo vsem in v vsem. Kje pa smo v resnici? Kdo smo v resnici? Glede na to, da je naša akcija čiščenje črevesja, izboljšanje počutja, zdravje, odprava celega kupa težav; prav zato je zelo pomembno kako sami sebe preskeniramo.
MOJ DNEVNIK

DAN STISKANČKOV

Uh, sem malo čez tretjino poti. Kar se tiče mojih grehot ni tako hudo, po sladkem mi niti ne diši več, mi je pa najtežji red. 
MOJ DNEVNIK

V BLATU DO VRATU

Ker sem z vso resnostjo zapopadla naše izzive in hočem preskusiti in uporabiti prav vse atribute, ki jih ponuja naša akcija sem se vrgla v blato. Ker kaj mi pomaga teorija, če je ne pretvorimo v prakso. 
MOJ DNEVNIK

NAJ SE VAŠ TRUD NE RAZBLINI KOT MILNI MEHURČEK

Seveda, 13. dan je in kot zakleto me je popolnoma brez razmišljanja odneslo na tržnici do kruha. Sicer neglutenskega, eko, bio, …
MOJ DNEVNIK

PREPOROD SE JE ZAČEL

Verjetno imamo največji problem za držanje katerekoli diete v tem, da omagamo, ker smo ves dan na poti, v službi, v glavnem nekje, kjer ne najdemo ravno hrane, ki jo lahko uživamo. Zato je najpomembnejše, da si ob receptih, ki so predpisani in zaradi katerih nam je lažje slediti, preberemo tudi tisti, teoretični del, ki nas poduči kaj JA in kaj NE. 
MOJ DNEVNIK

DAN SPREMEMB IN NOVIH NAVAD

Minilo je deset dni v katerih pa ni bilo dosti različic. Morali smo se navaditi na kostno juho, si narediti nekaj fermentiranega (jaz se še vedno vlečem ven z ingverjem in kislim zeljem, čeprav imam v planu rdečo peso z jabolki) in gore poc riža imenovanega congee ali razkuhanih ovsenih kosmičev. 
MOJ DNEVNIK

10 LET GREHOV NE REŠIMO V DESETIH DNEH

Vsak dan isto? Rutina. Red. Stalnice.
Uf, tele besede lahko opisujejo karkoli, samo ne mene. Tudi ostali soborci pritiskajo in želijo sprememb. Pa vendar, je moja pra babica vsako jutro jedla polento in mleko, vsak dan v tednu je imela praktično isto hrano. 
MOJ DNEVNIK

ZRCALO, ZRCALO NA STENI POVEJ

Nepričakovano te vedno vrže iz tira. Res je, da me je na začetku te akcije bolel želodec, tudi kakšna kilica manj pred poletjem bi mi prišla prav, pa zdravo prehranjevanje in detox mi res ne škodi in na pravi način mi prinese veliko dobrobiti. 
MOJ DNEVNIK

VSI POTREBUJEMO NEGO – NEGO SRCA; NEGO TELESA; NEGO ZASE

Danes nimam tako zelo dobrih novic. Moj pogled v školjko je bil: zjutraj prazna školjka! Jaz imam vlakce tempirane kot švicarska ura in to je res čudno. Seveda sem se 
pogovorila sama s seboj in si hočeš, nočeš, morala priznati sledeče: 
ne pojem dovolj vlaknin, ne jem dovolj zelenjave, ker kostna juha sama od sebe, še posebej, če ji poberemo maščobo rahlo zapira.


MOJ DNEVNIK

JUHU, NAZAJ V STARE KAVBOJKE

Prvič sploh mi je res uspelo shujšati, čeprav nisem lačna in čeprav to ni bil osnovni namen. Jaz se merim po kavbojkah, ne po tehtnici. Imam svoj naj par kavbojk, ki so že sto in stokrat preštepane in, če jih oblečem pol sem zelo zadovoljna. Ampak zaenkrat mi še malo pri straneh gleda čez in rabim še vsaj dobe pol številke, da bom v njih plesala, moj želodček pa bo vriskal od veselja.
MOJ DNEVNIK

6. DAN SEM JEDLA FAJN

Kriza? Ne! Prekrški, niti ne. Bolj spuščanje obrokov. Zame je trikrat na dan resno jest cela umetnost, ampak se trudim.
MOJ DNEVNIK

MOJ STRAH JE MANJŠI

Nikoli v življenju nisem bila na dieti. Ne znam biti na dieti. Do tridesetega leta sem imela dobrih petdeset kilogramov pri meter petinsedemdeset centimetrih. Jedla sem slabo. Živela od sladkarij, kruha in testenin. Meso in zelenjava sta bila redkost.

MOJ DNEVNIK

REŽIM POSKUŠAM SPRAVITI V NAVADO NE V PANIKO

Počasi si ustvarjam rutino iz popolnega kaosa. Prej sem jedla, ko sem bila na smrt lačna in to se je zgodilo v glavnem po peti popoldan. Od tu naprej sem pojedla vse tri obroke in še malice za povrh. Ker do enih ponoči je bila še dolga.

MOJ DNEVNIK

ZAPOZNELI NAKUPI ALI VODIČ PO NUJNIH SESTAVINAH!

Začela sem dan ohhhh, kako zgodaj. Ob prezgodaj po prekratkem spanju. Takoj sem si navila NIRVANA FITNESS in odgibala prijetno vajico, zraven pa pazila na vdihe in izdihe, ker v temu je bistvo te vadbe.
MOJ DNEVNIK

MOJ DNEVNIK ČREVESJA 1.DAN

Dragi dnevnik,
ker vem, da sem nemogoča, da potrebujem podporo, nekoga, ki mu lahko vse stresem in natresem in me samo posluša, sem se odločila, da boš to ti, ker okolica bi me bila verjetno kaj hitro sita.

Zadnje dodano

KAJ SE DOGAJA NA FIZIČNEM NIVOJU
Tretja faza IZGORELOSTI - STE NA ROBU BANKROTA ENERGIJE?
STE TUDI VI BLAGOVNA ZNAMKA IZGORELOSTI?
Prva faza IZGORELOSTI ali Utrujena kraljica
Druga faza IZGORELOSTI - ALI STE ADRENALINSKI ODVISNIKI ALI NE MORETE VEČ VSTATI S KAVČA
MACA COFFEE skodelica energije in hormonov
Kdaj in kaj zdravimo z visokimi DOZAMI VITAMINA C
Diagnoza: Popolna izčrpanost
FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE