SPREMLJAJTE NAS


BLOG


MOJ DNEVNIK ČREVESJA 15. DAN

DAN STISKANČKOV




Uh, sem malo čez tretjino poti. Kar se tiče mojih grehot ni tako hudo, po sladkem mi niti ne diši več, mi je pa najtežji red. Še vedno. Torej je to še ena priložnost, da naredim red v svojem življenju in vse se bo lepo postavilo skupaj. Red v glavi, red doma, pri poslovnih nalogah in prioritetah (ta bo najhujša) in red pri hrani. Tako bo moj vsak dan dobil točno določen urnik. To sem vedno najbolj sovražila in zato nisem bila nikoli v življenju nekje zaposlena za osem ur na dan, ker se mi je to zdelo kratenje moje svobode. Ha, ha, ha! Res ne vem koga vsa ta – delovna leta vlečem za nos. Delam po dvanajst ur in več vsak dan; velikokrat so to vikendi, prazniki, petki in svetki. Dopust, ja saj sem šla na dopust, ampak večinoma delovni. Bolniške nimam niti en sam dan, čeprav sem v teh mojih delovnih letih imela kar pet operacij in bila vse skupaj hospitalizirana skoraj tri mesece. Da ne bo pomote, skoraj vedno sem takoj, ko sem malo prišla k sebi tudi v bolnici delala. Preležala sem točno toliko, kolikor je bilo res nujno potrebno in včasih tudi malo manj.

Čudna bilanca, ki se je ravnokar napisala pred mojimi očmi. O njej nikoli nisem razmišljala, sem pa vedno imela problem s tem, da delam sto stvari naenkrat, da preskakujem obroke, jem na hitro in šele takrat, ko se mi že rahlo vrti v glavi ali zvečer, da ujamem vse obroke (absolutno NE zdravo lovljenje obrokov). Torej red pri vseh stvareh me bo pripeljal tudi v red v moje telo.

Pa jo imam! Novo nalogo. Rojevajo se šele na papirju. Verjemite, da niti enega stavka ne načrtujem naprej, vse pride samo in tako si vsak dan te akcije krojim svoj način spopadanja s problemi. Šele tako vidim kje se zataknem. Ne pomaga nam najboljši program na svetu, vsi dodatki, treningi in nasveti, če jih sami ne udejanimo. Sem pa vesela za tale 15. dan, ker lahko začnem stiskati sveže sokove! Na zdravje! P.S. to bo še en test, kaj sem naredila s svojim črevesjem. Je prijelo? Me ne napihuje? MI ni slabo? Nobenih neprijetnosti?

Pri meni je steklo vse super. Naredila sem si celo zeljno glavo v obliki stiskančka in moj želodček vriska od navdušenja. Dan sem tako preživela s sokom v roki. Še prijateljici za rojstni dan nazdravljam z zelnjim sokom!
Ariana


Zadnje dodano

KAJ SE DOGAJA NA FIZIČNEM NIVOJU
Tretja faza IZGORELOSTI - STE NA ROBU BANKROTA ENERGIJE?
STE TUDI VI BLAGOVNA ZNAMKA IZGORELOSTI?
Prva faza IZGORELOSTI ali Utrujena kraljica
Druga faza IZGORELOSTI - ALI STE ADRENALINSKI ODVISNIKI ALI NE MORETE VEČ VSTATI S KAVČA
MACA COFFEE skodelica energije in hormonov
Kdaj in kaj zdravimo z visokimi DOZAMI VITAMINA C
Diagnoza: Popolna izčrpanost
FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE