SPREMLJAJTE NAS


NAŠE SRCEZa doseganja dobrega zdravja in procesov staranja, je vse, kar moramo storiti to, da telesu povrnemo, kar je izgubilo.


NašA ZGODBA


Naš zaščitni znak je geko, mali kuščar. Izbrali smo ga, ker predstavlja vse, v kar verjamemo, vse na čemer gradimo. Ob upoštevanju ciklov življenja, bioritma narave in časa, ki dela v našo korist smo popolnoma predani preobrazbi. Vsak dan se podajamo na pot spremembam, raziskujemo meje našega telesa, jih izzivamo in predvsem premikamo. Čas tako postane naš zaveznik. Mi verjamemo, da je vsak od nas drugačen, nosi v sebi posebno vrednost in je sposoben z našo pomočjo ohraniti vrhunsko formo, vitalnost, dolgoživost in notranje ravnovesje.

individualni pristop in komunikacija


Verjamemo v trenutek in imamo široko sliko. Ves čas smo na preži novih znanj in odkritij. Smo most med starodavnimi znanji in sodobno medicino prodora. Zato sodelujemo le z najnaprednejšimi strokovnjaki, uporabljamo najboljše kar nam ponuja narava in medicina, predvsem pa podpiramo in spremljamo vaše potrebe.

... medicina prodora


... s konceptom


delujemo celostno


Smo nenehna sprememba. Kot simbolizira geko opuščanje preteklosti, slabih navad, vzorcev ki nas vežejo, zastarelih principov in miselnosti; tako želimo mi prinesti v življenje nove metode dolgoživosti, kvalitete staranja, zdravljenja bistva in uporabe najčistejših metod, ki pripomorejo k temu, da zaživimo v svojem najmočnejšem potencialu. Naše telo je naš dom in v njem se moramo kar najbolje počutiti.

vedno pred časom


Naša ambulanta je sestavni del termografske diagnostike, regeneracije z matičnimi celicami in plazmo, intravenoznega iniciranja nutrientov in svetovanja glede superživil in dodatkov ter funkcionalnih brezplačnih programov za najbolj pereče probleme 21. stoletja, epidemije, ki nam množično uničujejo življenje. Ker je zdravje naša dolžnost.

... funkcionalna medicina, holistični pristop


FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE