SPREMLJAJTE NAS


BLOG


MOJ DNEVNIK ČREVESJA 20. DAN

USPEH JE SESTAVLJEN IZ MALIH KAMENČKOV
Nismo vsi naravnani tako, v bistvu je malo takih, ki bi skozi življenje vedno korakali z velikimi koraki in pri tem preskakovali ovire, osvajali vrhove in dosegali ogromne stvari v enem samem skoku. Tudi če je na videz tako, se tisti najpomembnejši, mali koraki, negotovi koraki izbrišejo. Tistih, ki so nas ustavljali ni več, spet drugih, zaradi katerih smo se morali vrniti nazaj so pozabljeni in vedno je na koncu merljiv samo rezultat.
Če gledamo druge je to tako, če gledamo sebe občutimo vsak kamenček. In ti kamenčki štejejo. Nabiramo in zbiramo jih celo življenje. Vsak dan, sleherni dan porabimo petnajst minut za nekaj kar zares želimo in čez eno leto bomo videli že kar dober napredek. 15 minut! 365 dni.
Tega me je naučil moj dober, star prijatelj. Jaz učim na predavanjih in svetovanjih v zvezi z reševanjem izgorelosti, da bo pot do ozdravitve dolga toliko, kolikor smo naredili korakov navzdol. In dlje kot smo hodili po tej poti, dlje bo trajalo, da pridemo nazaj. Pri meni je bila dolga tri leta.
Zato še enkrat za tiste, ki ste šele zdaj prišli, za tiste, ki še vedno mislite, da tega ne potrebujete: PIŠITE VSAK DAN, lahko tudi samo v nedoločnikih, pišite ali ste opravili nalogo, ali ste naredili vajo, ali ste pojedli vse dodatke in kaj ste jedli. Če se vam utrne še kakšna misel o tem kako se počutite, kaj občutite, zapišite tudi to. Samo, da se pofočkate, da veste, da je narejeno, da vas jutri čaka enako in tako boste lahko sledili, merili spremembe, videli kamenčke spotike in se jih v prihodnje poskušali ogniti, jih brcniti v stran.
Moje spremembe so po dvajsetih dneh nad pričakovanji, res veliko nad pričakovanji.
Ariana
Zadnje dodano

KAJ SE DOGAJA NA FIZIČNEM NIVOJU
Tretja faza IZGORELOSTI - STE NA ROBU BANKROTA ENERGIJE?
STE TUDI VI BLAGOVNA ZNAMKA IZGORELOSTI?
Prva faza IZGORELOSTI ali Utrujena kraljica
Druga faza IZGORELOSTI - ALI STE ADRENALINSKI ODVISNIKI ALI NE MORETE VEČ VSTATI S KAVČA
MACA COFFEE skodelica energije in hormonov
Kdaj in kaj zdravimo z visokimi DOZAMI VITAMINA C
Diagnoza: Popolna izčrpanost
FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE