SPREMLJAJTE NAS


BLOG


MOJ DNEVNIK ČREVESJA 14. DAN

V BLATU DO VRATU




Ker sem z vso resnostjo zapopadla naše izzive in hočem preskusiti in uporabiti prav vse atribute, ki jih ponuja naša akcija sem se vrgla v blato. Ker kaj mi pomaga teorija, če je ne pretvorimo v prakso. Blato do vratu pomeni včasih tudi olajšanje. V pravem in simbolnem pomenu nas blato prečisti. Zemlja vedno vase potegne vase vse kar je slabo v nas. Iz naših najtemnejših globin lahko potegnemo strupe in z leti nametano nesnago samo takrat, ko smo v blatu. In tudi to ni le teorija.

V blatni kopeli sečoveljskih solin me je prešinilo tudi to in dve uri mojega razstrupljanja sem dejansko porabila za temeljito čiščenje mojih čustvenih tema. Rešila sem se oklepa blata šele, ko sem sprala iz notranjosti vse, kar je bilo težko, moreče in je vplivalo na moje življenje. Zdaj gledam le še modre oblake, popolnoma mirno morje, polno čašo in svetle stvari.

Čisto kratka bom, saj bo vsak od nas svojo črnino moral odstrinjati sam in verjetno je ne bo delil z drugimi, niti nam pomaga ne. V temi je človek sam, ko stopi na svetlo stran, pa nismo sami, smo srečni in življenje je polno srečnih trenutkov. Čeprav smo vsi slišali to že stokrat na vse mogoče načine, se nas prime šele tisti moment, ko je prostor za svetlobo.
Da bom to res držala in se ne bo od kje prikradel še kak majhen črn madež; od danes naprej poiščem in zapišem vsak trenutek vsak highlight svojega dneva.

  1. 1. Danes smo dobili čisto prave uniforme za zdravnike naše klinike. To je zame prelomni   dogodek, ki bo simboliziral začetek anti aging klinike. 

  2. 2. Moj kuža se je navdušil nad plavanjem, čofotanjem, igranjem v vodi. Moja Buda! Ona me uči imeti neskončno rad, ne glede na to ali ti je vrnjeno ali ne. Da je to naša odločitev. 

  3. 3. Našla sem stare filme, ki so sedemindvajset let ležali na podstrehi. Nedotaknjeni. Ko sem bila direktor filma »Postojnska jama« na katerem je spektakularni posnetek velike jame osvetljene z 11.tonami luči. 

  4. 4. Najvažnejše: Našla sem svoj mali mir!

Mogoče bo kakšen dan z manj svetlobe, prepričana sem, da bom našla tudi čisto malo zrno, ker zdaj iščem le še svetle kamenčke.
Ariana


Zadnje dodano

KAJ SE DOGAJA NA FIZIČNEM NIVOJU
Tretja faza IZGORELOSTI - STE NA ROBU BANKROTA ENERGIJE?
STE TUDI VI BLAGOVNA ZNAMKA IZGORELOSTI?
Prva faza IZGORELOSTI ali Utrujena kraljica
Druga faza IZGORELOSTI - ALI STE ADRENALINSKI ODVISNIKI ALI NE MORETE VEČ VSTATI S KAVČA
MACA COFFEE skodelica energije in hormonov
Kdaj in kaj zdravimo z visokimi DOZAMI VITAMINA C
Diagnoza: Popolna izčrpanost
FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE