SPREMLJAJTE NAS


BLOG


MOJ DNEVNIK ČREVESJA 7. DAN


JUHU, NAZAJ V STARE KAVBOJKEPrvič sploh mi je res uspelo shujšati, čeprav nisem lačna in čeprav to ni bil osnovni namen. Jaz se merim po kavbojkah, ne po tehtnici. Imam svoj naj par kavbojk, ki so že sto in stokrat preštepane in, če jih oblečem pol sem zelo zadovoljna. Ampak zaenkrat mi še malo pri straneh gleda čez in rabim še vsaj dobe pol številke, da bom v njih plesala, moj želodček pa bo vriskal od veselja.
Še en rezultat! Prvič po nekaj mesecih me zjutraj ne boli želodec tako zelo in neznosno. Ne bom trdila, da me sploh ne, je pa neprimerljivo bolje.

Odkrila sem tudi dve novi zadevi za lajšanje problematike s prehranjevanjem. Včeraj sem si med potjo, ko sem skakala iz ene obveznosti na drugo v obupu, da ne bom pojedla dovolj kostne juhe kupila telečjo žolco, zraven pa kislo zelje. Moj prekršek je bilo nekaj kapljic bučnega olja, ker drugače pa res ne bi jedla žolce. Žolca ima v sebi ravno tako kalogen in vse kot juha, ki upam, da vam je itak želirala. Če ne, potem ste jo premalo kuhali.Popoldan, ko me je spet zagrabila panika, da bom naredila kak prekršek pa sem si naredila v pol litra kokosovega mleka kar dvojno porcijo I MUNA.
Jaz sem res rahlo nagnjena k pretiravanju in enkrat se mi je že zgodilo, da sem od medicinskih gob, ki jih vsebuje postala ekstremno poraščena, nohti pa so mi rasli skoraj z vidno hitrostjo. Meni je bilo to super, saj od nekdaj nimam ravno neke velike količine las, nohte pa krhke, da jih pogledam in se zlomijo. Še trepalnice so bile goste in dolge. Pa še en stranski učinek je bil. Mesec dni prej so mi vzeli kapljico krvi in naredili test koliko kisika vsebuje kri (če ga nima je zlepljena in temna), pa na parazite … temu se reče test na črni podlagi. Kot je bilo pričakovati je bila takrat kri zlepljena, paraziti vseh vrst in oblik pa so tvorili prave kolonije. Čez en mesec (po gobicah) sem prišla na kontrolo in ne da bi karkoli naredila, je bilo vse več kot v redu. No, vsaj enkrat se mi je moja nagnjenost k pretiravanju izplačala. Kri je bila lepo tekoča, svetle, zdrave barve, trobociti pa so plesali ča ča. O zakisanosti niti sluha, hišni plazilci pa so spokali in se odselili.
Moja terapevtka je bila prepričana, da sem vzela njen veliki paket zdravil in navdušena nad rezultatom, da sem ji komaj uspela razložiti kako so to naredile medicinske gobice.

Tako je minil moj prvi teden in res sem vesela rezultatov. Moram pa se pohvaliti, da NALOGE o škodljivih vezeh nisem šla prav posebej delati in to iz enega samega razloga. Točno to nalogo sem imela celo lansko leto in jo zagotovo opravila z odlično oceno. Sem pa naredila ponovni pregled nad vsemi mogočimi vezmi in hitro našla to, ki jo trgam ravnokar. Vzorci!!! Pri meni vzorec prehranjevanja še ni dosegel svoje najsvetlejše točke in upam, da bom enkrat za vselej opravila tudi z njim. S sladkorjem! Z njim obračunavam vsak dan in zaenkrat je 7:0 zame. Ga pa poznam zahrbtneža; priplazi se vedno točno takrat, ko sem najšibkejša in se mi spet prilepi. Bom ves čas na preži. Osvajam tudi vajo, ki jo zdaj ponavljam že 2x po 5 minutk na dan. Mi je všeč tako nevidno dodajati vsakič še en krog ponovitev. To bi morali delati vsi. Na videz ni nič, po enem mesecu pa se 100% pozna.
ArianaZadnje dodano

KAJ SE DOGAJA NA FIZIČNEM NIVOJU
Tretja faza IZGORELOSTI - STE NA ROBU BANKROTA ENERGIJE?
STE TUDI VI BLAGOVNA ZNAMKA IZGORELOSTI?
Prva faza IZGORELOSTI ali Utrujena kraljica
Druga faza IZGORELOSTI - ALI STE ADRENALINSKI ODVISNIKI ALI NE MORETE VEČ VSTATI S KAVČA
MACA COFFEE skodelica energije in hormonov
Kdaj in kaj zdravimo z visokimi DOZAMI VITAMINA C
Diagnoza: Popolna izčrpanost
FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE