SPREMLJAJTE NAS
VEČERJA

TAJSKA SOLATA

PORCIJE: 3–4 / ČAS PRIPRAVE: 1 ura
SESTAVINE

  • 340 g piščančjih prsi brez kosti in kože
  • 2 žlici omake terijaki z manjšo vsebnostjo soli
  • ½ avokada
  • 6 skodelic mešane solate (glavnate, listnate in ledenke)
  • ½ skodelice nasekljanega svežega koriandra
  • ¼ skodelice nasekljanih arašidov
  • ½ čajne žličke čilija
  • 1 skodelica na kocke narezanih kumaric
NAVODILA


  1. Piščanca in omako terijaki dajte v stekleno posodo. Zadevo 30 minut marinirajte v hladilniku.
  2. Piščanca vzemite iz hladilnika, marinado pa zlijte v manjšo posodo.
  3. Piščanca postavite na žar. Na vsaki strani naj se peče 5 minut, medtem pa ga z obeh strani oblivajte z marinado.
  4. Ko se piščanec peče, narežite avokado.
  5. Solato razdelite na 2 do 3 krožnike. Dodajte koriander, arašide,  čili (po okusu) in avokado.
  6. Na solato položite piščanca in postrezite.


ŠE VEDNO LAČNI / MED OBROKI

CONGEE

Hrana za razstrupljanje in polnjenje hkrati.
Kdaj? Zajtrk, lahko pa tudi dodatek h kosilu.
V sladki ali slani obliki.

RECEPT





KOSTNA JUHA S PASIRANO ZELENJAVO &
FERMENTIRANO & CONGEE














ZAJTRKI

KOSILA

VEČERJE

STISKANČKI

Novo!!


3X
OBVEZNO

DODATKI

 













KAR BOSTE NAREDILI DANES,
BO VPLIVALO NA VSE VAŠE JUTRI!






FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE