SPREMLJAJTE NAS
Kosilo

ŠKAMPI V OMAKI IZ KOKOSA IN MANGA

PORCIJE: 1 / ČAS PRIPRAVE: 10 minut
SESTAVINE

  • ½ olupljenega in na kocke narezanega manga
  • ¼ skodelice na kocke narezane rdeče paprike
  • 1 čajna žlička mletega ingverja
  • 2 čajni žlički mlete rdeče čebule
  • 2 čajni žlički olja makadamije
  • 1 žlica kokosovega olja
  • ščepec soli in sveže mletega črnega popra
  • 6 večjih škampov
  • 90 g kokosove moke
NAVODILA

  1. Pečico segrejte na 180°C.
  2. V skledi zmešajte mango, rdečo papriko, ingver, čebulo in olje makadamije. Dodajte sol in poper.
  3. Škampe povaljajte v mletem kokosu in 5 minut pecite pri 180°C na kokosovem olju
  4. Jed postrezite vročo, z mangovo omako.

ŠE VEDNO LAČNI / MED OBROKI

CONGEE

Hrana za razstrupljanje in polnjenje hkrati.
Kdaj? Zajtrk, lahko pa tudi dodatek h kosilu.
V sladki ali slani obliki.

RECEPT

KOSTNA JUHA S PASIRANO ZELENJAVO & FERMENTIRANO & CONGEE

KAKO PRIPRAVITE














KAR BOSTE NAREDILI DANES,
BO VPLIVALO NA VSE VAŠE JUTRI!









ZAJTRKI

KOSILA

VEČERJE

STISKANČKI

še pridejo!


3X
OBVEZNO

DODATKI

 



FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE