SPREMLJAJTE NAS
Kosilo

RIBA V PEČICI NA ZELENJAVI Z MANDELJNI

SESTAVINE

  • 300g težko ribico (kovač, žaba, brancin, skuša, …)
  • koleraba
  • zelena
  • korenje
  • por
  • petršilj
  • rožmarin
  • ena limona
  • kokosova maščoba
  • sol
NAVODILA

  1. Lahko vzamete katerokoli ribo … samo ne kupujte filejev v trgovskih centrih in naj bo resnično sveža! Tudi bližnja ribogojnica z postrvmi je opcija.
  2. Ko jo kupujete mora imeti jasne oči, temno rdeče, čiste škrge, brez sluzi. Če se bojite kosti vzemite žabo, ki ima samoeno hrustančasto kost po sredini.
  3. Naložite na dno pekača limono, po celi površini, pa pomaranče tudi lahko – zrezane na kolutke ( če imate možnost bio , če ne olupite sadje) kolerabo, korenje, por kar v velikih kosih, pa koren od petršilja, zeleno, vse to okoli ribe, ki ste jo nafilali z malo rožmarina in vse to zaprite v pečico. Ribo pečemo na kokosovi maščobi. Naj bo lepo, hrustljavo pečena.

ŠE VEDNO LAČNI / MED OBROKI

CONGEE

Hrana za razstrupljanje in polnjenje hkrati.
Kdaj? Zajtrk, lahko pa tudi dodatek h kosilu.
V sladki ali slani obliki.

RECEPT





KOSTNA JUHA S PASIRANO ZELENJAVO &
FERMENTIRANO & CONGEE





















KAR BOSTE NAREDILI DANES,
BO VPLIVALO NA VSE VAŠE JUTRI!









ZAJTRKI

KOSILA

VEČERJE

STISKANČKI

še pridejo!


3X
OBVEZNO

DODATKI

 



FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE