SPREMLJAJTE NAS
Večerja

PRAŽENA TUNA Z ARAŠIDOVO OMAKO

PORCIJE: 1 / ČAS PRIPRAVE: 20 minut
SESTAVINE

  • 170 g filejev sveže tune
  • ¼ skodelice neslanih arašidov ali naravnega arašidovega masla
  • 1 čajna žlička olja makedamije
  • 1 čajna žlička agave
  • ½ čajne žličke nastrganega svežega ingverja
  • ½ stroka na kocke narezanega česna
  • ½ čajne žličke omake terijaki
NAVODILA

  1. V mešalniku temeljito premešajte arašide, 4 žlice vode, olje makadamije, agavo, ingver in česen. Zmes zlijte v ponev. Umešajte 1 žlico vode in ponev odstavite.
  2. Zmešajte omako terijaki in preostalo vodo. S to mešanico prelijte obe strani tune.
  3. Tuno položite na rahlo masten, odkrit žar ali v ponev in jo pecite, da rahlo zarumeni (v sredini je lahko svetlo rožnata).
  4. Na zmernem ognju segrejte arašidovo omako in jo z žlico prelijte po tunini.

ŠE VEDNO LAČNI / MED OBROKI

CONGEE

Hrana za razstrupljanje in polnjenje hkrati.
Kdaj? Zajtrk, lahko pa tudi dodatek h kosilu.
V sladki ali slani obliki.

RECEPT





KOSTNA JUHA S PASIRANO ZELENJAVO &
FERMENTIRANO & CONGEE





















KAR BOSTE NAREDILI DANES,
BO VPLIVALO NA VSE VAŠE JUTRI!









ZAJTRKI

KOSILA

VEČERJE

STISKANČKI

še pridejo!


3X
OBVEZNO

DODATKI

 



FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE