SPREMLJAJTE NAS
VEČERJA

PRAŽEN PIŠČANEC S ŠALOTKO

PORCIJE: 2 / ČAS PRIPRAVE: 20 minut
SESTAVINE

  • 2 kosa piščančjih prsi
  • 2 čajni žlički ekstra deviškega oljčnega olja
  • 1 čajna žlička neslanega masla
  • ½ skodelice šalotke
  • 2 stroka nastrganega  česna
  • 4 praženi paradižniki, brez semen in nasekljani
  • ščepec sveže mletega črnega popra

NAVODILA

  1. Očistite piščančje prsi.
  2. V srednje veliki kozici na zmernem ognju segrejte oljčno olje in maslo.
  3. Dodajte šalotko in česen ter pražite 1 minuto.
  4. Dodajte piščančje meso in ga specite.
  5. Dodajte paradižnik in pražite še 3 minute, po potrebi zalijte, če želite malo več omakce.
  6. Dodajte poper za okus. In vedno gre zraven nekaj fermentiranega in, če ste lačni tudi congee.

ŠE VEDNO LAČNI / MED OBROKI

CONGEE

Hrana za razstrupljanje in polnjenje hkrati.
Kdaj? Zajtrk, lahko pa tudi dodatek h kosilu.
V sladki ali slani obliki.

RECEPT





KOSTNA JUHA S PASIRANO ZELENJAVO &
FERMENTIRANO & CONGEE














ZAJTRKI

KOSILA

VEČERJE

STISKANČKI

Novo!!


3X
OBVEZNO

DODATKI

 













KAR BOSTE NAREDILI DANES,
BO VPLIVALO NA VSE VAŠE JUTRI!






FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE