SPREMLJAJTE NAS
KOSILO

PRAŽEN PIŠČANEC PAILLARD Z MANDARINO IN MASLOM

PORCIJE: 2 / ČAS PRIPRAVE: 60 minut
SESTAVINE

  • 2 kosa piščančjih prsi
  • 2 žlici ekstra deviškega oljčnega olja
  • 1 mandarina, olupljena in narezana na majhne koščke
  • 1 skodelica svežih zelišč (pehtran, peteršilj in timijan)
  • 2 žlici limetinega soka
  • 1 manjša glava zelene solate
  • 1 jabolko
  • 3 srednje velike narezane kumare
  • 1 čajna žlička kokosovega masla

NAVODILA

  1. Očistite piščančje prsi. Dodajte oljčno olje, mandarino, zelišča in limetin sok. 
  2. Marinirajte 1 uro. Skupaj z marinado specite na kokosovem maslu.
  3. Zmešajte zeleno solato in narezane kumarice. 
  4. Piščanca postrezite s kumaricami in zeleno solato.


ŠE VEDNO LAČNI / MED OBROKI

CONGEE

Hrana za razstrupljanje in polnjenje hkrati.
Kdaj? Zajtrk, lahko pa tudi dodatek h kosilu.
V sladki ali slani obliki.

RECEPT





KOSTNA JUHA S PASIRANO ZELENJAVO &
FERMENTIRANO & CONGEE














ZAJTRKI

KOSILA

VEČERJE

STISKANČKI

Novo!!


3X
OBVEZNO

DODATKI

 













KAR BOSTE NAREDILI DANES,
BO VPLIVALO NA VSE VAŠE JUTRI!






FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE