SPREMLJAJTE NAS
Kosilo

PIŠČANEC S PARADIŽNIKOM IN ARTIČOKAMI

PORCIJE: 2 / ČAS PRIPRAVE: 40 minut
SESTAVINE

½ piščanca
2 čajni žlički olja makadamije
½ skodelice praženih paradižnikov
2 stroka mletega česna
½ skodelice nasekljanih artičokinih src
¼ čajne žličke nasekljanega svežega peteršilja
¼ čajne žličke nasekljanega svežega pehtrana
¼ čajne žličke nasekljane sveže krebuljice
¼ čajne žličke svežega drobnjaka
ščepec soli in sveže mletega črnega popra
NAVODILA

  1. Pečico segrejte na 180°C.
  2. Piščanca postavite v ogreto posodo in ga 35 minut pecite pri 180°C.
  3. V kozici segrejte olje makadamije.
  4. Dodajte paradižnik, česen in artičoke.
  5. Pražite 5 minut in dodajte pehtran, peteršilj, krebuljico in drobnjak.
  6. Zmes prelijte po piščancu. Dodajte sol in poper ter postrezite.

ŠE VEDNO LAČNI / MED OBROKI

CONGEE

Hrana za razstrupljanje in polnjenje hkrati.
Kdaj? Zajtrk, lahko pa tudi dodatek h kosilu.
V sladki ali slani obliki.

RECEPT

KOSTNA JUHA S PASIRANO ZELENJAVO & FERMENTIRANO & CONGEE

KAKO PRIPRAVITE














KAR BOSTE NAREDILI DANES,
BO VPLIVALO NA VSE VAŠE JUTRI!









ZAJTRKI

KOSILA

VEČERJE

STISKANČKI

še pridejo!


3X
OBVEZNO

DODATKI

 



FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE