SPREMLJAJTE NAS
Kosilo

PEČEN LOSOS S PARADIŽNIKOM IN PAPRIKO

SESTAVINE

  • ½ srednje velike nasekljane rdeče paprike
  • ½ srednje velike nasekljane zelene paprike
  • ½ srednje velike nasekljane rdeče čebule
  • 1 olupljen, na rezine narezan paradižnik brez pešk
  • 1 bučka narezana na tanke rezine
  • 2 žlici ekstra-deviškega oljčnega olja
  • 1 čajna žlička nasekljanega svežega koriandra
  • 1 (250 g) lososov file
  • ščepec soli in sveže mletega črnega popra
NAVODILA

  1. V večji posodi zmešajte papriko, čebulo, bučko, paradižnik, 1 žlico oljčnega olja in koriander.
  2. Zmes stresite v kozico in jo 30 minut kuhajte na zmernem ognju. Nato jo pustite stati 15 minut, da se ohladi. Preden jo postrežete, jo segrejte na sobno temperaturo.
  3. Ribo posolite in popoprajte ter prelijte s preostalim oljčnim oljem. Pecite jo pri najvišji temperaturi, in sicer 4 minute na vsaki strani.
  4. Ribo položite na krožnik in prelijte z mešanico paradižnika, bučke in paprike.

ŠE VEDNO LAČNI / MED OBROKI

CONGEE

Hrana za razstrupljanje in polnjenje hkrati.
Kdaj? Zajtrk, lahko pa tudi dodatek h kosilu.
V sladki ali slani obliki.

RECEPT

KOSTNA JUHA S PASIRANO ZELENJAVO & FERMENTIRANO & CONGEE

KAKO PRIPRAVITE














KAR BOSTE NAREDILI DANES,
BO VPLIVALO NA VSE VAŠE JUTRI!









ZAJTRKI

KOSILA

VEČERJE

STISKANČKI

še pridejo!


3X
OBVEZNO

DODATKI

 



FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE