SPREMLJAJTE NAS
Večerja

MISO JUHA

SESTAVINE

  • 100g belega tofuja
  • 1 do 2 šalotki ali mlade čebule z zelenjem vred
  • 2 jušni žlici bele ali rdeče miso paste (dobite na azijskih oddelkih)
NAVODILA

  1. V dashi osnovo dodamo miso pasto in žvrkljamo, dokler ne postane juha enotna.
  2. Kuhamo dve minuti, tako, da se okusi pomešajo.
  3. Dodamo tofu in, ko je že v posodicah na vrh posujemo z čebulo.
  4. Ko jemo srebamo. Japonci nimajo nobenih zadržkov, to je celo stvar olike. Oni srebajo, trde delce pa jedo s paličicami.

ŠE VEDNO LAČNI / MED OBROKI

CONGEE

Hrana za razstrupljanje in polnjenje hkrati.
Kdaj? Zajtrk, lahko pa tudi dodatek h kosilu.
V sladki ali slani obliki.

RECEPT





KOSTNA JUHA S PASIRANO ZELENJAVO &
FERMENTIRANO & CONGEE





















KAR BOSTE NAREDILI DANES,
BO VPLIVALO NA VSE VAŠE JUTRI!









ZAJTRKI

KOSILA

VEČERJE

STISKANČKI

še pridejo!


3X
OBVEZNO

DODATKI

 



FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE