SPREMLJAJTE NAS
Večerja

JUHA IZ ZELENE IN JABOLK

SESTAVINE

  • 1 večji gomolj zelene
  • 1 čebula
  • 1 jabolko
  • 6 kozic
  • 1 žlica kokosove maščobe
  • sol
NAVODILA

  1. Prepražimo čebulo, dodamo na grobo narezano zeleno, solimo in zalijemo z vodo. Pokuhamo, da se zmehča in spasiramo.
  2. Posebej naredimo čežano, tako, da na tretjini čebule prepražimo naribamo jabolko, zalijemo z vodo, da se popolnoma zmehča in tudi to spasiramo.
  3. Serviramo tako, da na dno krožnika damo dve žlici čežane in čeznjo zalijemo zelenino juho. Kozice popečemo na kokosu in pikantno začinimo z ingverjem in česnom.
  4. V krožnik z juho jih dodamo na koncu.

ŠE VEDNO LAČNI / MED OBROKI

CONGEE

Hrana za razstrupljanje in polnjenje hkrati.
Kdaj? Zajtrk, lahko pa tudi dodatek h kosilu.
V sladki ali slani obliki.

RECEPT





KOSTNA JUHA S PASIRANO ZELENJAVO &
FERMENTIRANO & CONGEE





















KAR BOSTE NAREDILI DANES,
BO VPLIVALO NA VSE VAŠE JUTRI!









ZAJTRKI

KOSILA

VEČERJE

STISKANČKI

še pridejo!


3X
OBVEZNO

DODATKI

 



FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE