SPREMLJAJTE NAS


BLOG


Da ne zbolimo ali hitreje ozdravimo!

NARAVNA OBRAMBA PROTI GRIPI !!!Kdaj zares potrebujete podporo:


• Vas skrbi gripa ali pa ste že tako non stop bolni?
• Če imamo veliko dela in malo spimo ZELO slabimo svojo odpornost
• SMO hudo bolni in se moramo spopadati z dolgotrajnimi boleznimi (rak, kronične bolezni,
fizične poškodbe)
• Hujšamo ali smo pod napornimi treningi
• Smo v službi, kjer mrgoli okužb (vrtci, bolnišnice …)
• Bi rade zanosile in zato potrebujemo extra zdravo telo
• Imamo izpite ali smo UMSKO preobremenjeni in se ne moremo več zbrati
• Ko je naše telo izpostavljeno vročini ali mrazu
• Smo že malo v letih in vitamini in minerali niso več kot bi morali biti
• Potrebujemo več moči pa je od nikoder ni
• Preskakujemo obroke
• Nam nagaja črevesje (ker je to vir imunskega sistema)
• Imamo eno od avtoimunih bolezni


OKREPIMO SE Z MEŠANICO I MUNO, KI JE POLEG TEGA ŠE OKUSNA IN JE LAHKO NADOMESTNI OBROK! I MUNO VAM NUDI VEČ; KOT SAMO ZAŠČITO PRED VIRUZO.


Namesto desetih različnih vitaminov in mineralov rajši vzemimo za svojo obrambo preverjene rastlinice – adaptogene, ki jih ima telo kot hrano in je zato tudi absorpcija mnogo boljša od dodatkov v tabletah, kjer gre večinoma za sintetične vitamine.


Varno tudi za otroke, starostnike in kronično bolne!


PODUČIMO SE O DOBROBITIH TEH RASTLINIC:

MORINGA pa nam daje: 7x več vitamina C kot pomaranče, 10x toliko vitamina A kot korenje, 15x več kalija kot banana, 3x več vitamina E od mandljev, 4x toliko proteinov kot jajca, 17x več kalcija od mleka in 25x več železa kot špinača. Verjetno zato raste v Afriki, kjer nimajo ravno na pretek hrane in nudi vse, za kar so prikrajšani.

SIBIRSKA CHAGA vsebuje beta glukane-sestavine, ki aktivirajo proizvodnjo protiteles. Dviguje imunski sistem in je primerna tako za nosečnice kot za otroke. Triterpeni delujejo proti mutacijam celic. Velja za najmočnejši branik imunskega sistema.

REISHI je imunomodulator, kar pomeni, da v primeru preveč dvignjenega imunskega sistema tega zniža, v primeru premalo aktivnega pa ga zviša. Zaradi te lastnosti je primerna tudi za avtoimune bolezni. Deluje proti virusom gripe, herpesu, akumulira sluz iz telesa, ter kot adaptogen znižuje stresne faktorje, ki so velikokrat glavni krivci za slab imunski sistem. Je goba številka ena v borbi z rakavimi celicami in pri odpravljanju posledic kemoterapije. Ker vsebuje beta glukane pa preprečuje alergije. Je polna vlaknin in nežno razstruplja črevesje ter podpira delovanje črevesne flore. Deluje kot prebiotik-medij za razrast dobrih bakterij.

CORDYCEPS
Najmočnejša proti virusnim infekcijam in popolnoma neprilagojena na še tako mutirane viruse, ki jih danes doživljamo kot hude oblike gripe. Pomaga pri vseh vrstah dihalnih obolenj, naj bodo to sezonske ali pa kronične, kot so to astma, bronhitis ali COPB.Pozitivno deluje na črevesje in dobre bakterije v njem ter imunoglobulin A (igA), ki deluje proti bakterijam in virusom. Uravnava delovanje imunskega sistema. V organizem prinese kisik, ga obnavlja in razkisa. Tudi če vas je viroza že napadla, s cordycepsom znatno skrajšamo bolezen.

MSM – organsko žveplo
MSM naredi membrane celic prepustne za vodo in hranila, ki lahko na ta način svobodno prispejo v celice, prav tako pa omogoča, da se iz celic izločajo strupi (toksini). Tako ima MSM vlogo graditelja in očiščevalca telesnih celic. Gradbene snovi – aminokisline, vežejo nase žveplo in imajo pomembno vlogo v ustvarjanju hormonov in encimov, ki regulirajo telesne aktivnosti. Zelo pomembno je dejstvo, da nastopata MSM in vitamin C v telesu navadno skupaj, da bi zgradila nove, zdrave celice. MSM zagotavlja v telesu fleksibilno vez med celicami. Brez MSMja nove celice niso propustne in celična osmoza je preprečena.

VITAMIN D ugodno vpliva na delovanje hormonov. Ščiti imunski sistem pred padcem in dviguje razpoloženje.

KONOPLJINE in GRAHOVE proteine imunski sistem potrebuje za nastanek specifičnih protiteles in imunoglobulinov optimalno oskrbo z imunsko aktivnimi aminokislinami, torej beljakovinami za obnovo.

CHIA semena telo oskrbijo z rastlinskimi omega 3 maščobnimi kislinami, ki dajejo energijo, prispevajo k absorbciji vitaminov in delujejo protivnetno za srce, možgane in notranji mir.

JAGODE, slastni GOZDNI SADEŽI, KOKOSOV SLADKOR brez greha in za super okus

PRESNI KAKAV - stopnjuje učinke reishi gobe in cordycepsa ter tako še dodatno pripomore k dvigu imunskega sistema. Vsebuje veliko vitamina C.
Zadnje dodano

KAJ SE DOGAJA NA FIZIČNEM NIVOJU
Tretja faza IZGORELOSTI - STE NA ROBU BANKROTA ENERGIJE?
STE TUDI VI BLAGOVNA ZNAMKA IZGORELOSTI?
Prva faza IZGORELOSTI ali Utrujena kraljica
Druga faza IZGORELOSTI - ALI STE ADRENALINSKI ODVISNIKI ALI NE MORETE VEČ VSTATI S KAVČA
MACA COFFEE skodelica energije in hormonov
Kdaj in kaj zdravimo z visokimi DOZAMI VITAMINA C
Diagnoza: Popolna izčrpanost
FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE