SPREMLJAJTE NAS


BLOG
MACA COFFEE skodelica energije in hormonovVaša kavica opojnega okusa (res je dobra in nima prav nič podobnosti z neprijetnim okusom mace same) iz pražene ajde, kakava, vanilije, kokosovega sladkorja in prave mace iz andskih gora.


Vedno več študij dokazuje, da ne gre za modno muho enodnevnico, temveč, da je maca čudežna rastlina, ki podpira telesno, oziroma duhovno moč in vzdržljivost, vsesplošno krepi in pomaga vzdrževati hormonsko ravnovesje, ohranja plodnost - življenjsko silo, vitalnost.
 Je afrodiziak (to potrjuje vsebnost snovi, ki se imenuje p-metoksibenzil isotiokinat), saj se pri moških in ženskah, ki uživajo maco, načeloma lahko poveča spolna moč, spolna sla, ter plodnost. Pri moških, ki uživajo maco, se lahko zveča število, hitrost gibljivosti in tudi volumen spermijev, pri ženskah, ki uživajo maco, pa se  izboljša urejenost menstrualnega ciklusa, simptomi pms in menopavze, predvsem tisti, povezani z progesteronom; izsušenost vagine in nihanje razpoloženja, pa so bistveno bolj znosni ali odpravljeni. 
HORMONI IN MIŠIČNA MASA
Maca vsebuje snovi, ki  delujejo podobno kot hormoni in lahko vplivajo na ustrezno raven estrogena, progesterona in testosterona v krvi. Pripomorejo k dobremu počutju, uravnani prebavi in celo izločanju toksinov. Ko hormoni delujejo s polno močjo, se z lahkoto gradi tudi mišična masa. Zato 
So jo dajali nekoč bojevnikom za večjo vzdržljivost, danes pa je pri tistih, ki posegajo za naravnimi gradniki mišic in vzdržljivosti, sodi v sam vrh učinkovin pri vrhunskih športnikih. Mnogi jo kombinirajo z aminokislinami in dosegajo res dobre rezultate. Kavico spijete preden greste na trening, da se vam moč dvigne!
Maca se zaradi zdravilnih učinkovin že desetletja uporablja v pomoč pri številnih stanjih, na primer: osteoroporozi, endokrinih boleznih in motnjah delovanja notranjih organov, predvsem pa pri erektilni disfunkciji in zanositvi.

Zaradi izjemno krepčilnih lastnosti, ki jih ima ta rastlina, ki nam daje minerale, kot so: selen, kalcij, magnezij, železo idr., vitamine B1, B2, B12, C in E, esencialne maščobne kisline, kot so linolenska, palimitinska in oleinska, 19 aminokislin in polisaharide, ni nenavadno, da so jo inkovski bojevniki použili pred vsakim bojnim pohodom, za večjo moč, zbranost, vzdržljivost, in da so gomolje mace v času španske kolonizacije v Peruju uporabljali kot plačilno sredstvo. Tudi španski vojaki so spoznali moč te več tisoč let kultivirane in cenjenje rastline in so z njo krepčali ne le sebe, pač pa tudi svoje konje. 
Maca povečuje človekovo duševno jasnost in osredotočenost, povečuje zmožnost pomnjenja, krepi človekove psihične in fizične zmogljivosti, zato je priljubljena v sodobni prehrani poklicnih športnic in športnikov in ljudi, ki so podvrženi ekstremnimim naporom. Dobrodejni učinki uporabe mace so dokazani tudi pri slabotnih, kronično utrujenih, bolnih, potrtih ljudeh, saj deluje nadvse krepčilno. Spoznajte to čudežno rastlino s hvaležnostjo. 

Za energijo, v času dneva, ko padete dol, 
za mišično maso, če ste se odločili pred poletjem malo povečati treninge boste dobili vsaj 30% mišične mase ekstra, 
če vaši hormoni divjajo in trpite za PMSji, se pripravljate na zanositev (jesta oba), če ste v menopavzi, imate neredne menstruacije,
ste jezni in napeti v drugem delu ciklusa 
če želite dvigniti libido sebi in svojemu partnerju ….


MACA COFFEE skodelica energije in hormonov
40% znižanje! Ponosni, da smo dosegli količine, da lahko znižamo cene!


ŽELIM KUPITI


Zadnje dodano

KAJ SE DOGAJA NA FIZIČNEM NIVOJU
Tretja faza IZGORELOSTI - STE NA ROBU BANKROTA ENERGIJE?
STE TUDI VI BLAGOVNA ZNAMKA IZGORELOSTI?
Prva faza IZGORELOSTI ali Utrujena kraljica
Druga faza IZGORELOSTI - ALI STE ADRENALINSKI ODVISNIKI ALI NE MORETE VEČ VSTATI S KAVČA
MACA COFFEE skodelica energije in hormonov
Kdaj in kaj zdravimo z visokimi DOZAMI VITAMINA C
Diagnoza: Popolna izčrpanost
FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE