SPREMLJAJTE NAS


BLOG

NAPIHNJENOST IN ČREVESJE

KAJ POVZROČA NAPIHNJENOST IN KAKŠNE SO REŠITVE




1. Vas napenja in ste po vsaki hrani napihnjeni??

Napenjanje sestavljajo plini, po domače bi jim rekli prdci, kar je čisto normalen proces prebave, dokler nas ne začne tiščati in postajamo neprijetno napihnjeni. Plini se sproščajo na bolj ali manj smrdeč način skozi prebavni trakt kot vetrovi in skozi usta v obliki spahovanja. Oboje je po bontonu ne dovoljeno, za zdravje pa še kako nujno. Zato pametni narodi to smatrajo kot poklon kuharju ali kot kazalec trdnega zdravja.
Ta del nam je vsem popolnoma jasen. Ko pa nas boli in smo kot v devetem mesecu, ko si po kosilu odpenjamo hlače kar za mizo, pa se začnemo spraševati od kje toliko plinov?




2. Bodite pozorni!

# ne presnavljate zelenjave – predvsem surove in zato potrebujete Enicime
# pojeste preveč sladkorja, kar vključuje tudi sadje in to povzroča vrenje, ta del rešite s pravimi probiotikiin seveda zmanjšate oziroma popolnoma eliminirate sladkor in sadje iz jedilnika
# imate kandido, ki je že v kar velikem razmahu osvojila vaše telo, tu boste potrebovali resnejši pristop in je najbolje, da začnete s programom: www.klinikazacrevesje.si, ki vam ponuja popolno rešitev za kompletno presnovo
# je kriv kruh, ogljikovi hidrati, kar pomeni, da vas, kadar jeste kruh tišči tudi v žlički. Najbolje je, da iz jedilnika izločite gluten, jeste pa encime in probiotike.





3. Bodite pozorni!

# lahko nehote gostite cele družine parazitov, ki spuščajo strupene pline in vam jemljejo energijo. Rešite se jih z mačjim krempljem in kapljicami origanovega olja; v prehrano pa vključite čim več česna, medtem ko se sladkorju, ki jih hrani odpoveste in jih daste na dieto.
# imate intoleranco na določeno hrano, kar najhitreje ugotovite z analizo – mineralogramom in potem izločite, kar vam ne paše.
# je vaš problem pomanjkanje energije, alergije in napenjanje, za kar so lahko krive težke kovine. Vse študije kažejo, da edino resno izplavljanje kovin s pomočjo kelatorjev, ki očistijo telo na celičnem nivoju. Podatke o tem delno dobite na mineralogramu, oziroma v detajle s pomočjo profesionalnega testa za točno določene težke kovine.





4. Recept za raven trebušček in proti napenjanju

Za 2 litra potrebujete:

1 bio narezana limona
1 sočna kumara razrezana na kolobarje
Nekaj koščkov narezanega ingverja ali ingver v prahu
Ščep cimeta
Šopek mete
Sladkajte z žlico kokosovega sladkorja, če res ne gre drugače!
Zapomnite si, da imajo Rusi najboljši sladoled in Indijci najboljši čaj, zato, ker se v mrazu je mrzlo in v vročini toplo, če želimo, da se telo smotrno hladi; zato naj bo tudi naša pijača na sobni temperaturi, še posebej pri občutljivem trebuščku!



Vaje proti napihnjenosti






 

Zadnje dodano

KAJ SE DOGAJA NA FIZIČNEM NIVOJU
Tretja faza IZGORELOSTI - STE NA ROBU BANKROTA ENERGIJE?
STE TUDI VI BLAGOVNA ZNAMKA IZGORELOSTI?
Prva faza IZGORELOSTI ali Utrujena kraljica
Druga faza IZGORELOSTI - ALI STE ADRENALINSKI ODVISNIKI ALI NE MORETE VEČ VSTATI S KAVČA
MACA COFFEE skodelica energije in hormonov
Kdaj in kaj zdravimo z visokimi DOZAMI VITAMINA C
Diagnoza: Popolna izčrpanost
FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE