SPREMLJAJTE NAS


BLOG


REŠIL SEM SE IZ 5 LETNEGA PEKLA S POMOČJO NEKAJ TERAPIJ ...

DIAGNOZA: POPOLNA IZČRPANOST

 

DIAGNOZA: POPOLNA IZČRPANOST ALI SINDROM KRONIČNE UTRUJENOSTI

Začelo se je z besedo nočna ptica, nadaljevalo z vedno manj spanja, enormnimi količinami stresa, ki ga je kompenziral s pridnostjo, kot smo se Slovenci naučili že od majhnega. Pridno je namreč tekel maratone in tako preživljal praktično vsako minuto svojega prostega časa. Postopoma je prišlo do kronične nespečnosti, utrujenosti sredi belega dne, modrih kolobarjev okoli oči. Potem je postalo malo bolj nerodno. Odpovedal je kot partner, ni mogel postati oče. Pritiski doma in v službi so ga dotolkli. Tek je zamenjal s kavčem iz katerega se je še komaj še kdaj dvignil. Zaenkrat je bil pasiven le čez vikend. Boleli so ga sklepi, najhuje pa je bilo ponoči, ko so se pojavljale poleg bolečin še nočne more. Počasi se je sprijaznil, da je star in za odpis. Prej hiperaktiven, produktiven in kreativen je postal pasiven depresivnež, utrujen od življenja.

K nam je prišel pravzaprav slučajno. Vse je že poskusil in v resnici ni več verjel, da bi se mu stanje izboljšalo. Zdravniki so ga hoteli dati na antidepresive, vendar jih je odklonil. Jedel je vse mogoče vitamine, pa ni bilo nobene spremembe.

Prva infuzija, ki jo je dobil je bil »Energy« koktejl. Od elektrolitov, aminokislin do ogromne doze B12. Po tednu dni, do naslednje terapije je čutil vedno manj megle v glavi, energija se mu je počasi začela pretakati po žilah.
Druga runda je bil koktejl za živčni sistem, saj je z izgorelostjo prvi pregorel prav ta. Začel je spati, spomin in kognitivne zmožnosti so se mu spet povrnile. Prvič po treh letih, je začel razmišljati o novem scenariju.

Sam pravi:
»Kot bi mi po dolgem času spet posijalo sonce v mojo mračno votlino.«
Nadaljeval je s terapijo in dobival različne vitamine in minerale. Na koncu smo mu prečistili tudi jetra, odstranili posledice prostih radikalov …

Na terapijah je zdaj vsak mesec enkrat. Zdaj, ko je v sistemu, ko ga zdravnica že pozna, lahko pride tudi, ko začuti, da bo zbolel in dobi recimo vitamin C in elektorlite. Tako prepreči, da bi zbolel in zdi se mu, kot bi živel v paralelnem svetu. Prej na antidepresivih in uspavalnih tabletah, se danes počuti kot predsednik države ( no, vsaj po moči, mogoče pa bi tudi predsednik potreboval kdaj kakšno pomoč za več energije). Pravi, da si ni predstavljal, da lahko s terapijami vzdržuje nivo energije, naredi detoks, si popravi imunski sistem.Pri vseh poslovnih izzivih zdaj uživa in ni prav nič utrujen. Nenehno na poti, v nepredvidljivih situacijah, pa vendar se mu zdi, kot da jih ima dvajset. Z lahkoto premaguje napore in um se mu je popolnoma zbistril.

Razmišlja, da bi pomladi spet začel teči, ob tem pa želi, da ga vodimo z dodajanjem potrebnih hranil za obnovo, da ne bo spet padel v svojo črno luknjo.


POSTANITE EDEN OD ZMAGOVALCEV IN SI PRIDOBITE PREDNOST, DA BOSTE VEDNO V POLNI FORMI – ZDRAVJE JE VREDNO VEČ KOT ZLATO!

Na ta način se splača postati del naših »koktejl partijev«. To nikoli ni enkratna terapija, to je članstvo, privilegij, da vse potrebno dobiš, ko to potrebuješ. Je najbolj učinkovit in zanesljiv pristop dodajanja hranil, pa naj bo to, ker želimo sijočo in mladostno kožo, regeneracijo mišic, detoks jetrnih funkcij, podporo srčni mišici in žilam, krepitev ledvic ali vračanje energije, da nikoli, nikoli ne omagamo, ne glede na to kaj nas izčrpava. Vrhunski športniki pri nas najdejo regeneracijo, poslovneži dobijo nazaj svojo moč, ki jo trošijo s stresi in hitrim načinom življenja. S pomočjo vrhunske ekipe doktorjev, ste pri nas v varnih rokah in ohranjate svojo optimalno vitalnost. Pri nas besede prezgodnje staranje preprosto ne priznamo. Mi govorimo o najlepših letih, v katerih prekipevamo od energije.Zakaj bi se odločili za injiciranje terapije?
Ker lahko dvignete nivo energijo, se razstrupljate, okrepite imunski sistem, hitro in zanesljivo. Vse ostalo prime ali ne prime. Utrujen organizem se ne more boriti, celice imajo slabo absorpcijsko moč, telo je nemalokrat dehidrirano in podhranjeno nujnih hranil. Vsak izmed vitaminov in mineralov potrebuje zato, da učinkuje cel kup faktorjev, ki pa jih nemalokrat ne telo ne more zagotoviti.

Z intravenoznim ali injekcijskim dodajanjem nutrientov lahko interveniramo pri praktično vseh stanjih in jih lahko bistveno izboljšamo …


MI vam lahko nudimo podporo pri:

• Dvigu imunskega sistema
• Detoksu jeter, težkih kovin, strupov
• Fibromialgijah, bolečinah
• Izgorelosti, pomanjkanju energije
• Športni regeneraciji
• Nevroloških težavah
• Pomanjkanju nutrientov
• Pomlajevanju celic
• Prekomerni teži in slabemu metabolizmu
• Poškodbah na koži od sonca, pomanjkanju kolagena, nečistočah
• Kroničnih obolenjih in podhranjenosti organizma …KAJ POMENI BITI PACIENT V NAŠEM »KOKTEJL KLUBU«?

Če imate na primer samo problem z dodajanjem vitamina D ali B 12, potrebujete le izvid določenega vitamina in pri B 12 še homocisteina, na podlagi katerega zdravnica odredi injekcijsko terapijo, ni pa vam treba narediti cele krvne slike.

Sicer pa naredite krvno sliko (, po posvetu z zdravnico pa določite terapijo. Na začetku boste verjetno potrebovali nekaj zaporednih ciklov, potem, pa le po potrebi in vam ne bo treba vsakič delati nove slike in plačevati novih posvetov. Ko si enkrat naš pacient, bomo skrbeli za vas in vas hranili z vsem, kar bo vaše telo potrebovalo. NI je tabletke s katero bi si lahko tako učinkovito in temeljito napolnili baterije.

 
Objavil: Futuristic Life


 

 Zadnje dodano

KAJ SE DOGAJA NA FIZIČNEM NIVOJU
Tretja faza IZGORELOSTI - STE NA ROBU BANKROTA ENERGIJE?
STE TUDI VI BLAGOVNA ZNAMKA IZGORELOSTI?
Prva faza IZGORELOSTI ali Utrujena kraljica
Druga faza IZGORELOSTI - ALI STE ADRENALINSKI ODVISNIKI ALI NE MORETE VEČ VSTATI S KAVČA
MACA COFFEE skodelica energije in hormonov
Kdaj in kaj zdravimo z visokimi DOZAMI VITAMINA C
Diagnoza: Popolna izčrpanost
FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE