SPREMLJAJTE NAS


KANDIDNO ČREVESJE
Zastrašujoče:
70% zahodnega sveta ima eno od oblik kandide, pri sistemski kandidi je pa smrt kar 35%.

Kaj to pomeni:
Ko se glivice kandide preveč razrastejo prihaja do napenjanja, prebavnih motenj,vnetij nožnice, akutne srbečice na področju genitalij, smrdečega vaginalnega izcedeka, glivic ob nohtih, obloženega – belega jezika in nihanj razpoloženja. Vse to se ne da pozdraviti lokalno, temveč je potrebno temeljito čiščenje od znotraj.

Kaj spodbuja rast kandide:
Sladkor, predelane žitarice, gluten, mleko, presna hrana, sveže sadje, kvasovke, antibiotiki in kontracepcijske tablete. In Žalost! Res z veliko začetnico. 


Kaj zavira: 
Posebej izbrani, najmočnejši probiotik - sev Plantarium 299V (niso vsi probiotiki za vse!) in Candidase mešanica, v kateri so EDINI encimi (hemicellulase, protase, cellulase), ki razbijejo opno s katero je se kandida obda in zaradi katere je tako zelo trdovratna. Brez tega nam nobena dieta prav veliko ne koristi. Šele, ko ji uničimo zaščito, jo lahko napademo z origanom, izvlečkom gozdnih pečk, česna, nageljevih žbic in poprove mete, ki so tudi del te čudovite mešanice.

Nujni dodatki: 
Flobian probiotiki (Plantarium 299V), Candidase encimi in zelišča, Mačji kremplej, L Glutamine, Kajenska Kurkuma (kajenska za boljšo absorpcijo + kurkumin, ki je najmočnejša komponenta).FUTURISTIC BLOG

ODPUSTITE SI

Eno najtežjih priznanj je, da smo naredili napako, ki je lahko včasih usodna. Kako odpustiti sebi in drugim ali celo prositi za odpuščanje? Kakšne so posledice neporavnanih računov z vestjo?

PREBERI VEČ
INSTAGRAM
PRIJAVITE SE